Varma kriget

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Varma kriget kallas det krig när asiaterna och afrikanerna sammlas Zimbabwe varje år för att ha sitt årliga eld-krig. (Dock kastar asiaterna inte eld, de kastar apelsiner) Asiaterna tycker att afrikanerna är för svarta så därför kastar de apelsiner medans afrikanerna tycker att asiaterna kan bli lite mer svarta för de ser ju ut som.. just apelsiner!


Krigets början[redigera]

Detta krig startade nån gång före Kalla kriget, men ingen var dock medveten att detta var ett krig, inte ens de själva. Det hela började med att Bert Ljung skällde på asiaterna för att de var för de såg ut som apelsiner och på afrikanerna för att de såg ut som bajskorvar i fejset. (och över hela kroppen faktiskt, kom han på senare..) Så Bert Ljung tyckte att det var dags att fixa denna tragedi och förklarade krig mellan Asien och Afrika så att de kunnde fixa detta på en gång! Men nejdå, svårt ska det tydligen vara för ingen av dom blev ju mindre gula eller svarta. Så Bert Ljung satte sig en dag ner i sin tänkarstol och började tänka. Han tänkte tyvärr för mycket och det blev haveri i hans stackars lilla hjärna.. Han tog på fläcken och nu fanns det ju ingen som kunde avblåsa kriget så för att hedra minnet av denna kloka starka man fortsätter kriget och ingen vet när det ska sluta! Lite senare i kriget tog däremot Bert Ljungs son, Bertil Ljung upp facklan och började skapa sitt eget parti som varken använde eld eller apelsiner utan bananer som gjorde att han snabbt fick en stor arme av afrikaner som kämpade för honom.

Dödsfall inom Varma kriget[redigera]

  • Sao Feng (hann även spela in Pirates of the Caribbean)- Svalde för mycket rök men dog aven felkastad apelsin som träffade i huvudet.
  • 50 Cent- Han var för lat så honom avrättade dom innan kriget.
  • Fredrik Reinfeldt- Råkade stå i vägen när han var på semester i Zimbawee och dog av chocken när han såg en afrikan med en apelsin mellan ögonen.
  • Nalle Puh- Honom dödade dom för förräderi, han var tydligen på bådas sidor!
  • Nelson Mandela- Han blev kidnappad, torterad och sedan avrättad av asiaterna för att ha fösökt att få allierade och lära afrikanerna att kasta apelsiner
  • Jägarn Roberto- Han blev brutalt mördad av asiaterna för att ha försökt lära afrikanerna hur man använder matematiken vilket asiaterna anser är dess heliga skrift.

Vapen[redigera]

Asiaterna använder en väldigt sorts annorlunda apelsiner som är odlade på Island, uppkäkade av en amerikan, utbajsad av en dansk och sedan omodlad i Ryssland. Detta ger apelsinen en väldig flygkraft och när man kastar den missar man sällan.

Afrikanerna använder bara vanlig eld.

Även varm korv brukar kastas, från båda hållen.

Bertil använde bananer men ingen av hans soldater fick det

Varma kriget i korta drag[redigera]

Sverige anfaller Sovjet och USA på samma gång. Även samma dag. Kriget höll på mellan 2006-2010 Orsakerna: Sverige ville bli en stormakt och ta över världen. De hade 6 st soldater som anföll USA och 7st som anföll Sovjet, de åkte med två rånade SL bussar. Allt gick som väntat och de tog över världen. Resan dit var dock problematisk då Göran 77 hade slut på pengar på busskortet och tvingades att planka. Schweiz klarade sig för de satt i sina alphyddor och åt choklad, ost och gjorde klockor som tickade upp och ner likt Einsteins relativitetsteori.

Konsekvenser[redigera]

Systembolagets huvudkontor bombades, för man ville ha krök på söndagar. Danmark stängdes in i en stor kupol och invigdes 2015 som världens största zoo. Päron blev den mest säljande frukten Hela jorden målades röd förutom Waltrauds ena höna eftersom det var den som målade. Hen (haha) målade med ett vegetariskt alternativ. Lucas blev utsedd till Sveriges lämpligaste men ändå kortaste bowlare Axel Schmid blev utsedd som Japans minsta jätte samt Koreas största dvärg. I sitt tacktal nämnde han såklart sin tränare, den korta men ändå fantastiska Adolf Hitler.