Victor Klaar Gustavsson

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Victor Klaar Gustavsson aka Pundarvictor är en förvuxen P-12a som bor i Källås. för det mesta gillar Victor att spela videospel med sina P-12 vänner. Victor har erfarenhet av många pundarhistorier inkluderande den när han och Tält Jonas hade en Orgy utanför swimmingpolen i Stoeryd. Victor har haft många kärleksrelaterade äventyr inkluderande dem med Martina Linder och Viktor Wik. För närvarande är Victor ihop med affes pennfack Cigge.

pundarvictor som tycker om att spela P-12 spel
Vicke är en lite P-12 pundarunge som också är bög

historia[redigera]

Victor föddes år 2003 den 32 december och rökte sin första cigg redan när han var fyra. Victor var helt beroende ända tills han fick röka hasch med sin pundarkompis Pelle. Sedan 2006 har victor gått på junkaremålsskolan i tranås. Där träffade han alla sina nuvarande kompisar inkluderande: äckelsimon, Alfrid, Bögadam och hentaihugo.

Den 8:de oktober 2014 fick Victor en fetisch för allting innehållande dubstepmusik, dåligt tecknade seriefigurer, Haschplantor och talen 1337 och 420. Detta gjorde alla i Victors omgivning väldigt less på detta efter ett tag.


Cigge[redigera]

Cigge har varit Bög Cuts största kärlek sedan han introducerades till honom av Kattataffis som påstod sig äga Cigge. victor som inte tycker om djur i fångenskap tyckte att pennfack inte är något helt annat, och bestämde sig för att bli ihop med Cigge. Cigge har en svart utsida och en ännu mörkare inuti. fylld av allt bös som uppstått av all pennvässaraktivitet gör Cigge till den perfekta partnern för en sådan som Pundarvictor. sedan maj 2016 har det bildats en kärlekstriangel mellan Virre virre, Cigge och Cigges "ägare" Femfotingen. det slutade i att Bög C och Giraffe blev sister wifes till Cigge straxt efter att Vicke Picke Päron Pung blivit gravid med Cigge.