Vladimir Ras Putin

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Emilia även känd som Det pedofilformade klotansiket som biter småpojkar i naveln och som är Indigos värsta fiende nummer 2, är en snygg rysk politiker, Tsar och Gud. Hans bror Vladimir Pruttin är ledare för Svarta börsen.

Emilia föddes den 17 juli 1918 i en hoprullad tidning på Novaja Zemlja. Han är son till den berömde Grigori Ras Putin och växte upp i Sverigelovsk, en trevlig småstad i Oralbergen.

Emilia stöter på små pojkar som vanligt. Åååh vad snygg han är...

Karriär som städare[redigera]

Emilia städade hos KGB under uppväxten.

Vid 14-års ålder började Emilia som städare och golvskurare i KGB:s högkvarter i Archangelsk, sydöstra Sibirien. Där arbetade han under 30 årstid med en lön på 250 000 rubler om dagen. Pengarna kom direkt ifrån Nikolaj II:s förmögenheter. Vid 44-års ålder hade han fått ihop en sådan förmögenhet, att han kunde köpa en 800-år gammal Rurikskaja Vodka och supa ner Boris Jeltsin på ett G7-möte i Washington Д.Ц.. Därefter blev Boris Jeltsin så full att han gjorde det med Göran Persson i baksätet på Bill Clintons Honda Civic 1979.

Karriär som Tsar[redigera]

Efter sexskandalen mellan Boris Jeltsin och Göran Persson blev Jeltsin tvungen att abdikera eftersom att han skämdes så mycket. Samtidig blev Vladimir utsedd till Århundradets Städare för 30 års trogen tjänst som golvskurare på KGB. När politrukerna läste detta i Правда blev de så imponerade; "en som bara städat och städat i hela sitt liv vore ju en perfekt ledare för den Ryska Federationen".

Emilia full på Vodka

På Nyårsafton 1999 satt Emilia i sitt gamla torp utanför Sverigelovsk, och drack en flaska Romanoff Vodka från 1917. Den var för gammal och han böjade må illa och fick världens jävla baksmälla; han kräktes och spydde om vartannat.

När han vaknade nästa dag upptäckte han att han inte var i torpet längre! Han satt nu i en förgylld konungatron i Sommarpalatset i Sankt Peterjburg och tog emot folkets hyllningar. Kören sjöng Боже Царя храни!.

Familj[redigera]

Vladimir Ras Putin är gift med en fet grön kvinna som heter Ludmila Shrek-bneva, men han är otrogen vareviga dag, eftersom ALLA tjejer gillar Vladimir Ras Putin. Man har även räknat ut att han har 228 barn, 266 barnbarn och 3 barnbarnsbarn...

Vlad?

Flintskallekomplex[redigera]

Det är en offentlig hemlighet att det var Vladimir Ras Putin som uppfann flintskallekomplexet, och tekniken sidokamning över blank skult. För detta har han belönats med uppfinnarpriset Perpetuum Mobile, samt fått Sovjetunionens Stora Lysenko-medalj. Det finns en välkänd websajt som noga instruerar hårlösa hur man kammar håret över skulten så det ser djävligt underligt ut. Göran Greider avråder från att använda tekniken, och rekommenderar i stället att man accepterar (bristen på) håret som det är, hänvisandes till Yul Brunner.

Slutet[redigera]

Man har räknat ut att den onde Dimitri Medveten, känd som "Björnen", kommer att störta Vladimir Ras Putin i Majrevolutionen. Dock kommer han att återuppstå och kasta bioplasma på Medvedbjörnen tills han ger sig och då kommer Vladimir Ras Putin att bli odödlig och få eget liv! Vänta bara!

2012, med hjälp av den tyska bilindustrin, blev Putin tsar av Ryssland