Windows Vista

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Windows Vista är ett av världens sämsta OS (tätt följt av Windows Phone OS) självklart från Microsoft (Microshit). Microsoft heter utvecklaren eftersom dess ägare, Bill Gates, har en "liten mjuk"...

Vista är jämförbart med den tidigare varianten av Windows 98, rent prestandamässigt är 98:an bättre men Vista är ju så snyggt så ingen verkar bry sig. Alla som inte har råd med Windows 7 och inte fattar att XP är ett bra alternativ är korkade nog att köra på Vista. Med Vista-pakeket följer Norton Antivirus, som ger dig virus om du inte pröjsar för skiten. Ett annat program som följer med Vista är Windows Live Messenger, vilket fungerar utmärkt så länge du har brandväggen avstängd, och även är ett bra tillfälle för tjocka håriga forever alone-peddos att ragga på 12-åriga flickor, där de utger sig för att vara jämnåriga negrer med stora kukar. Microsoft skickar ju även med en fantastisk webbläsare, nämligen Windows Internet Explorer, vars motto är: "Effectively destroying the web".

Då och då kommer det någon sketen uppdatering direkt från fikarummet hos teknikavdelningen, där datorn blir långsammare och delar ut information och förstör din integritet värre än vad nya Facebook gör. Det enda sättet att utnyttja datorns prestanda med Vista är att formatera hårddisken och köra med Windows 2000, som är ett helt klart bättre alternativ.

Om du lyckats hålla datorn vid liv i mer än fjorton dagar (2 veckor) utan att utsättas för BSOD, så ploppar flera pop-upfönster upp då och då, som säger att du har vunnit 1,000,000 kr... Detta är ett virus (kondylom) och kommer från Bill Gates personligen.