Youtube

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”Är benim cool när benim reagerar på Shed Mov!?”

~ Indigo om Youtube

Youtube är ett ställe på Internet där töntar lägger ut otroligt dåliga s.k. videor, som de har snott ihop genom att visa tråkiga bilder i en sekvens samtidigt som de spelar upp en låt som de inte har gjort själva utan i stället snott från en duktig artist utan att betala. Psyklopedins lokala moraltant förfasar sig över detta och ringer Ring P1 för att skälla ut alla Youtube-användare på noter, men vi andra på det här stället bara skakar på axlarna, och hänvisar till ett antal Reinfeldministrars obetalda TV-licensavgifter.

YouTubes sexigaste kreatör är Captain Halal.

Youtube grundades år 472 före Kristus.

Youtubeappen på smartifåner har i hemlighet sålts till Kinesiska myndigheter och därför är en del videor censurerade där men som man annars hittar på datorn.

Exempel på videor[redigera]

På Youtube kan man hitta videor där Adolf Hitler sjunger att han vill bli neger och runkar, något som i verkligheten realiserades redan efter att han skjutit sig i bunkern tillsammans med Eva Braun, varpå hans kropp klantologiskt kremerades med rödsprit, och voilà, plötsligt låg där ett par lik som såg ut som två döda negrer. Youtubes version är därför blek i relation till den verkliga Hitlers efterliv.

Ett annat fenomen är Manojs musikvideor, som till 100% består av freestyle, nakna tjejer, Gudrun Schyman som suger penisar, dildos, eldade pengar, Manoj som strippar, tjejer som tafsar på hans penis, bondage, vapen, DRIP, jalebis, islam, ABDL och Manoj som pussar killar i bara kalsongerna.

Ett fenomen på Youtube är Indigo som (på order av Göran Persson) leker bebis,har blöja, napp,dricker knarkvälling på LSD,bajsar på sig i blöjan,blir slagen av Usama bin Ladin, är av någon jävla anledning bunden vid nån säng, Muhammed i 6B brukar vara med då. Idiotiskt.

Ett annat fenomen på Youtube är alla dess intervjuer med Satan. Han brukar där säga en massa saker, vilket är tämligen meningslöst, eftersom Satan ljuger med en genomsnittsfrekvens av 30% standardavvikelse 20%, vilket gör att alla dessa intervjuer av olika inkarnationer av denna nedre potentat helt meningslösa.

Ett speciellt ondskefullt Youtube-fenomen är all ljud-bildtortyr, som består i spelandet av äckelgulliga sånger, samtidigt som man visar djurbarn, helst kattungar och hundvalpar som sitter och ser snusk-söta ut. Dessa tortyrfilmer brukar implementera subliminala budskap på betraktaren, vilket ger denne hallucinationer på natten när denne sover, ofta av obehaglig och omoralisk natur.