Yttre rymden

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Denna artikel har bedömts som bra

Yttre rymden ligger belägen precis utanför den lite mer kända Inre rymden, där du befinner dig just nu. Till skillnad från den mer populära Inre rymden, befolkad av flera olika personer och djur och som omsluts av den Yttre rymden, så angränsar den Yttre rymden till den sista Sista rymden som ligger längs bort av alla rymdarna. I den Yttre rymden är det ensligt men ganska jobbigt att vara ändå då det ekar konstant efter de senaste besöken från Sista rymden. Det är också ljust där, lite för ljust enligt vissa, därför rekommenderas solhatt eller keps, ett par poliariserande solglasögon.

Att resa till Yttre rymden är få förunnat, den senaste bussresan från Slussen i Stockholm avgick på 60-talet och arrangerades av dåtidens danska reseguru Simon Spies. Detta resesällskapet är fortfarande påväg och beräknas ankomma, citat, "innan det blivit mörkt". En som däremot varit där är filmiske överlevaren Max von Sydow (känd skådespelare och har hunnit med att medverka i nästan alla filmer i historien och då filmer av Ingemar Bergman, Charlie Chaplin och agerat mot storheter som Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude van Damme, Thor Modén, Milli Vanilli och Jacque Tatti)

Yttre rymden är i motsatt till vad man kan tro, inte speciellt stort. Storleken lär vara som avståndet härifrån och där borta till höger ni vet, med en osäkerhet på ett par meter.